Esports

Dani Alves, condemnat a quatre anys i mig de presó

todayfebrer 22, 2024 27 15 4

Background
share close

El futbolista brasiler ja coneix la resolució de l’Audiència de Barcelona després de ser jutjat fa dues setmanes.

Dani Alves, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha estat condemnat a quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual. El tribunal de la Secció 12 de l’Audiència de Barcelona, compost per tres magistrats, també l’han condemnat a cinc anys de llibertat vigilada, allunyament i incomunicació amb la víctima durant 9 anys i 6 mesos, així com una indemnització de 150.000 euros. El futbolista, juntament amb la seva advocada, Inés Guardiola, han conegut aquest matí de primera mà la sentència.

La matinada del 30 al 31 de desembre del 2022

Els fets van succeir en un reservat de la discoteca Sutton, de Barcelona, ​​la nit del 30 al 31 de desembre del 2022. Dani Alves va ingressar a la presó el darrer 20 de gener del 2023, per la qual cosa fa poc més d’un any que és al centre penitenciari de Can Brians 2. El futbolista ha canviat el seu relat inicial, afirmant que les relacions van ser consentides. La denunciant, per part seva, sempre ha mantingut la seva declaració.

L’ona de Sants ha sortit al carrer per conèixer la opinió del veinat

Són moltes les persones que han qüestionat la sentència, motiu que ens ha portat a sortir al carrer per saber quina és la perspectiva del veïnat. Dues joves, totes dues veïnes del barri, han aportat la seva opinió:

La Violeta Fernández té les idees molt clares, i davant dels nostres micrófons declara la seva incomformitat amb la sentència, considerant que la pena hauria de ser major. “Nomes 4 anys i mig? Em sembla poc, tenint en compte tot el que ha fet. Una vegada més guanya qui té diners, declara.

D’altra banda, la Sònia Esteve valora positivament la decisió final. “Sincerament, pensava que només li imposarien una multa. Crec que és poc temps el que serà a la presó? Sí. Però estic contenta de veure que, en certa manera, s’ha fet justícia”, sentencia.

La condemna de Dani Alves per agressió sexual ha estat un cas que ha generat controvèrsia i reflexió sobre la importància del consentiment i la responsabilitat en les relacions íntimes.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%