Corporativa

Els guanyadors de la panera són: Ramón Berga i Josep Navarro

todayfebrer 23, 2024 29 16

Background
share close

Amb molta emoció, els guanyadors rebien el premi de la rifa de nadal. L’entrega de la panera es va realitzar a la “Despensa Hermanos Garcia Lozano”.

En una atmosfera festiva i plena de joia, Ramón Berga i Josep Navarro s’han convertit en els afortunats guanyadors de la cobejada panera de la rifa de Nadal. A la Despensa Hermanos García Lozano, els premiats han gaudit d’una estona de rialles i alegria.

La rifa de Nadal ha estat una tradició arrelada a la nostra comunitat durant dècades, i aquest any no en va ser l’excepció. Entre anticipació i emoció, els participants esperaven ansiosament el sorteig que decidiria qui s’enduria a casa el premi principal. La panera, símbol de prosperitat i bona fortuna, ha estat el centre d’atenció durant la Maratona, espai de ràdio de 24 hores que dedica l’Ona de Sants durant els primers dies de gener.

La Despensa García Lozano ha canviat d’ubicació

El lliurament de la panera es va realitzar a la botiga dels Garcia Lozano, col·laboradors de l’emissora, que ara se situa a la Plaça del Centre número 8, un lloc emblemàtic a la nostra comunitat, que va servir com el lloc perfecte per honrar la victòria de Ramon i Josep.  

En un món ple d’incertesa, aquestes tradicions arrelades ens recorden la importància de la celebració i la companyonia. La victòria del Ramón Berga i Josep Navarro a la rifa de Nadal, juntament amb l’emocionant esdeveniment de la Maratona, són recordatoris de la màgia de la temporada festiva i la bellesa de compartir moments de joia i felicitat amb aquells que ens envolten. Que aquesta victòria inspiri tothom a celebrar la vida i les benediccions que ens envolten, avui i sempre.

 

 

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%