Corporativa

Un adéu amb història: Encarna i Ramon, un llegat radiofònic des del 2009

todayfebrer 28, 2024 91 13

Background
share close

El comiat de l’Encarna i el Ramon marca la fi d’una era a la ràdio, una era que va començar el 2009 i que ha deixat una empremta imborrable a la comunitat radiofònica.

Durant anys, l’Encarna ha estat la veu, el cor i l’ànima d’innombrables oients que sintonitzaven la ràdio cada dimecres per escoltar “Recordant cançons”, a les 17 hores.  D’altra banda, el Ramón ha estat la persona encarregada de fer possible la gestió técnica del programa. Tots dos han demostrat que l’amor per la ràdio és incondicional.

Des del primer dia que es van unir darrere del micròfon, Encarna i Ramon han teixit una relació especial amb la seva audiència. Han compartit rialles, llàgrimes, històries i reflexions al llarg dels anys, creant una complicitat única que ha transcendit les ones sonores.

La seva dedicació a la ràdio no només s’ha manifestat a l’aire, sinó també fora d’ell. El seu compromís amb la comunitat ha estat una inspiració per a molts, demostrant que la ràdio no només és un mitjà d’entreteniment, sinó també una plataforma per al canvi i la unió.

Al llarg dels anys, han vist canvis a la indústria, han superat reptes i han celebrat èxits. Han estat testimonis de l’evolució de la ràdio, adaptant-se a les noves tecnologies i tendències sense perdre mai la seva essència i la seva passió per la comunicació.

Ara, en acomiadar-se’n, deixen un buit a l’aire, però també un llegat que perdurarà en la memòria dels qui van tenir el privilegi d’escoltar-los. La seva partida marca la fi d’una era, però també l’inici de nous capítols i noves veus que continuaran el llegat de tots dos.

En aquest moment de comiat, només

queda expressar gratitud pels anys de dedicació, per les hores d’entreteniment i per l’impacte positiu que han rebut. L’Encarna i el Ramon, tot i acomiadar-se de la ràdio, romandran sempre al cor dels qui els van escoltar i van apreciar la seva feina. El seu llegat perdurarà, recordant-nos la màgia de la ràdio i el poder de la connexió humana a través de les ones.

  • cover play_arrow

    Un adéu amb història: Encarna i Ramon, un llegat radiofònic des del 2009 Lourdes Tasies Cano

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%