Notícies

Dijous 7, plenari a Sants-Montjuïc

todaymarç 5, 2024 12 10

Background
share close

El proper dijous, 7 de març, a les 18.00 hores, el Consell del Districte de Sants-Montjuïc durà a terme una sessió ordinària. A la reunió, que tindrà lloc tant de forma presencial al Saló de Plens com a través d’una retransmissió en línia, es debatirà una varietat d’assumptes importants per a la comunitat.

Per a aquells que vulguin assistir en persona com a públic, hauran de dirigir-se dijous a la tarda a la seu del Districte ubicada al carrer Creu Coberta, número 104. D’altra banda, aquells que prefereixin seguir la sessió en línia podran fer-ho a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Barcelona

L’ordre del dia:

Part informativa: despatx d’ofici i informe de la regidora.

Part decisòria:

 1. Emetre informe preceptiu sobre el pressupost municipalcorresponent a l’exercici 2024.
 2. Emetre informe preceptiu sobre el pressupost del Districtecorresponent a l’exercici 2024.
 3. Emetre informe preceptiu sobre la modificació puntual del Pla de Millora Urbana per a la reordenació dels terrenys de l’antic complex de la SEAT i l’Escola Ramon Casas, situats entre els carrers de l’Energia, del Bronze, de l’Alumini i la carretera del Prat, promogut per l’Institut Barcelona Esports.
 4. Emetre informe preceptiu sobre la denominació de plaça del Canal de la Infanta per a l’espai ubicat entre el carrer dels Alts Forns i el de la Mare de Déu de Port, a la Marina.
 5. Aprovar la proposta de reglament de funcionament del Consell Sectorial de Drets Socials i Habitatge.
 6. Aprovar i acordar elevar la proposta de candidats a la Medalla d’Honor de Barcelona 2024, individual i col·lectiva.

Proposicions de grup:

 • Grup Municipal BComú: Sol·licitar la reobertura de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) a la Marina i el restabliment de l’atenció personal al barri, estudiant-ne l’ampliació i l’extensió horària.
 • Grup Municipal TriasxBCN (JxCat): Reprendre els treballs fets fins ara perquè Can Climent, amb la seva rehabilitació i construcció d’un edifici annex, esdevingui un nou equipament del barri on hi tinguin cabuda diferents associacions de cultura popular, en una zona on falten equipaments d’ús social i veïnal.
 • Grup Municipal ERC: Elaboració del Districte conjuntament amb l’Institut de Cultura de Barcelona d’un estudi sobre la viabilitat d’incorporar l’hàbitat i la resta del llegat al patrimoni cultural públic del districte de Sants-Montjuïc.
 • Grup Municipal PP: Desenvolupar diverses mesures al barri de la Font de la Guatlla per millorar la qualitat de vida i la seguretat dels veïns.
 • Grup Municipal Vox: Sol·licitar la creació d’una nova unitat de la Guàrdia Urbana especialitzada al metro per coordinar-se amb els Mossos d’Esquadra i els vigilants de TMB.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%