Esports

MotoGP: Tot comença a Qatar

todaymarç 5, 2024 33 3 5

Background
share close

L’emoció i l’adrenalina tornen a les pistes amb l’inici de la temporada 2024 del Campionat Mundial de MotoGP, que comença aquest cap de setmana amb el Gran Premi de Qatar al llegendari circuit de Losail.

Aquesta nova temporada sembla ser una de les més intrigants i emocionants dels darrers temps, marcada per canvis significatius i l’aparició de nous noms, com el de Fermín Aldeguer, per ascendir a la categoria reina.

Marc Màrquez ja no vesitirà de taronja

Un dels canvis més destacats per a aquesta temporada és l’absència de Marc Márquez a l’equip Honda. Després de més de 10 anys amb la marca japonesa, Márquez s’uneix a l’equip Greisini per enfrontar un nou desafiament en la seva carrera esportiva. Tots els ulls estaran posats al vuit vegades campió del món per veure com s’adapta a la seva nova muntura i si pot tornar a competir pel títol.

Una temporada marcada per l’emoció

Els tests de pretemporada han demostrat com Ducati continua mostrant un domini impressionant. Amb Pecco Bagnaia i Jorge Martín com a pilots principals, l’equip italià sembla estar en una posició sòlida per disputar el campionat.

Bagnaia i Martín, que es van disputar el títol la temporada passada, arriben a Qatar com a favorits per dominar les carreres i buscar l’anhelat campionat. Tot i això, no es pot subestimar el potencial d’altres marques i equips. La jove promesa espanyola, Pedro Acosta, que lidera l’equip del GasGas, ha demostrat un rendiment impressionant durant els entrenaments de pretemporada. Amb la seva habilitat i determinació, Acosta podria representar una amenaça real pels pilots de Ducati.

La lluita entre Bagnaia, Martín i Márquez sembla ser èpica, amb cadascun buscant deixar la seva marca en la història del MotoGP. Bagnaia defensarà la seva posició com pilot principal de Ducati, mentre que Martín buscarà venjar-se de la seva derrota la temporada passada i reclamar el títol que se li va escapar per poc. Márquez, per part seva, intentarà demostrar que segueix sent un dels millors pilots del món i que pot competir en igualtat de condicions amb qualsevol adversari.

Amb el teló de fons de l’espectacularitat del circuit de Losail i l’emoció palpable a l’aire, els fanàtics de les curses de motociclisme estan preparats per presenciar un començament emocionant i ple d’acció de la temporada 2024 de MotoGP. Amb tants talents i equips competitius a la graella, cada cursa serà un espectacle inoblidable ple de velocitat, habilitat i passió per aquest esport únic.

Horari

Divendres, 8 de març:

 • 12:00 hores: FP1 Moto3
 • 12:50 hores: FP1 Moto2
 • 13:45 hores: FP1 MotoGP
 • 16:15 hores: FP2 Moto3
 • 17:05 hores: FP2 Moto2

Dissabte, 9 de març:

 • 10.30 hores: FP3 Moto3
 • 11:15 hores: FP3 Moto2
 • 12:00 hores: FP2 MotoGP
 • 13:05 hores: QP1 MotoGP
 • 13:30 hores: QP2 MotoGP
 • 14:50 hores: QP1 Moto3
 • 15:15 hores: QP2 Moto3
 • 15:45 hores: QP1 Moto2
 • 16:10 hores: QP2 Moto2
 • 17:00 hores: Sprint MotoGP (11 voltes)

Diumenge, 10 de març:

 • 15:00 hores: Carrera Moto3 (16 voltes)
 • 16:15 hores: Carrera Moto2 (18 voltes) 
 • 18:00 hores: Carrera MotoGP (22 voltes)

Podreu seguir en directe les curses de MotoGP de la mà de Lourdes Tasies Cano, presentadora del programa On The Track, qui retransmitirà en directe el Gran Premi.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%