Notícies

Desapareguda una menor a Barcelona: Natalia Melet

todaymarç 7, 2024 21

Background
share close

Natàlia Melet, una noia de tretze anys, que ha desaparegut aquesta setmana a Barcelona.

Prima i d’aproximadament 1,58 metres d’alçada, amb ulls marrons, cabells llargs i castanys, així es descriu la noia que ha desaparegut a la capital catalana. La notícia ha tingut un gran impacte a les xarxes socials, on imatges i descripcions han estat compartides incansablement en un esforç per trobar-la.

La desaparició de la Natàlia ha captat l’atenció no només dels mitjans locals i de la policia, sinó també d’una font inesperada: la banda musical Estopa. Els germans Muñoz han utilitzat la seva plataforma per difondre el missatge de cerca. A través del seu compte a X (anteriorment Twitter), han instat als seus seguidors a col·laborar en la localització de l’adolescent.

Els Mossos d’Esquadra van confirmar dimecres haver rebut una denúncia formal sobre la desaparició. Donada l’edat de la jove, els detalls de les indagacions no s’han revelat de moment.

La desaparició d’adolescents planteja enormes reptes per a les autoritats i la comunitat en general. La urgència de trobar Natàlia Melet s’intensifica cada minut que passa. En moments com aquests, la col·laboració de la ciutadania i l’ús de plataformes de comunicació massiva, com ara les xarxes socials i el suport de figures públiques, poden ser fonamentals per a l’èxit de la cerca. Enmig de la incertesa i la preocupació, l’esperança de trobar la Natàlia sana i salva continua sent el focus principal.

 

 

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%