Notícies

La Magic Line SJD: una forma de millorar el món

todaymarç 15, 2024 38 4

Background
share close

La Magic Line SJD és una manifestació de solidaritat en suport de Sant Joan de Déu, una organització compromesa amb la millora de la qualitat de vida de persones en situacions de vulnerabilitat.

L’esdeveniment no només promou l’activitat física i el treball en equip, sinó que també genera fons vitals per a projectes socials i d’atenció mèdica. A través de la participació d’equips formats per individus compromesos, es fomenta un esperit de col·laboració i solidaritat que transcendeix les fronteres individuals.

Els fons recaptats durant aquest esdeveniment es destinen íntegrament a finançar projectes socials i sanitaris gestionats per Sant Joan de Déu. Per aconseguir-ho, els i les magicliners organitzen tota mena d’accions: munten paradetes, xocolatades, esmorzars solidaris, esdeveniments esportius… També es poden fer donatius i vendre els productes de cada edició de la Magic Line. Cada pas fet a la Magic Line SJD contribueix a construir un futur més brillant per a aquells que més ho necessiten. La participació a la Magic Line SJD va més enllà de caminar. Els equips organitzen diverses activitats per recaptar fons, des de la venda de productes fins a l’organització d’esdeveniments esportius i solidaris. Aquesta diversitat d‟accions reflecteix el compromís de la comunitat en la lluita per un món més just i equitatiu.

Desafiaments i Rutes

Els equips, compostos per entre 4 i 20 persones, trien una de les tres rutes disponibles, cadascuna amb els seus propis desafiaments i distàncies. Qui faci Sants-Montjuïc tindrà que escollir entre:

  • Magòria-Catedral (8 km): Una ruta dinamitzada de dificultat moderada promoguda per CaixaBank.
  • Font Màgica-Catedral (9 km): Una ruta dinamitzada de baixa dificultat promoguda per Solidariat SJD.
  • Vallvidrera-Catedral (20 km): Una ruta dinamitzada d´alta dificultat promoguda també per Solidariat SJD.

Al llarg d’aquestes rutes, els participants troben punts de dinamització a llocs emblemàtics de la ciutat, on poden recarregar energies i gaudir de l’ambient solidari que impregna l’esdeveniment.

Impacte i Compromís

Aquest acte no és només un esdeveniment anual, sinó un compromís continu amb la comunitat. A mesura que els participants creuen la línia de meta, s’emporten l’orgull d’haver contribuït a un canvi positiu a la societat i el compromís de continuar donant suport a iniciatives que promoguin el benestar de tots.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%