Notícies

Ràdio Ona de Sants-Montjuïc i Ràdio Hostafrancs s’uneixen per cobrir les eleccions a Catalunya

todayabril 25, 2024 24 8

Background
share close

El pròxim 12 de maig, Catalunya es prepara per a unes eleccions clau, i la comunitat radiofònica està a punt per desplegar una cobertura sense precedents. Ràdio Ona de Sants-Montjuïc i Ràdio Hostafrancs emprenen una col·laboració per oferir als oients una visió detallada dels candidats que formen part de la candidatura del districte de Sants-Montjuïc per al Parlament.

Aquesta iniciativa conjunta permetrà als ciutadans accedir als programes de tots els candidats a través de les pàgines web de les emissores. Des de l’inici de la campanya electoral, els programes dels candidats (del districte de Sants-Montjuïc) es transmetran en línia, brindant als oients l’oportunitat de conèixer les propostes, les visions i els plans per al futur de Catalunya.

La col·laboració de les dues emissores reflecteix el compromís amb la democràcia i la participació ciutadana. A més, ambdues oferiran un espai on els candidats es podran presentar i compartir les seves idees. Ràdio Ona de Sants i Ràdio Hostafrancs estan facilitant un diàleg obert i transparent entre els aspirants al Parlament i la comunitat que representaran.

Amb l’objectiu d’informar i empoderar els ciutadans, aquestes emissores esdevenen un punt de trobada crucial per al debat polític informat. La diversitat de veus i opinions que s’escoltaran als seus programes reflectirà la riquesa i la pluralitat de la societat catalana.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%