Cultura

La Quinzena de la salut per a gent gran: promocionant el benestar integral

todayabril 30, 2024 11

Background
share close

La Quinzena de la Salut per a Gent Gran és un esdeveniment anual pels residents del barri de Sants-Montjuïc.

Enguany, la programació ha estat cuidadosament dissenyada per oferir una àmplia gamma d’activitats, que van des de conferències a tallers pràctics; amb l’objectiu de fomentar la interacció social, l’aprenentatge continu i l’adopció d’estils de vida saludables.

Una Oferta Variada per a tots

El programa d’aquest any inclou una gran varietat d’activitats pensades per a tots els gustos i interessos. Des de conferències sobre temes rellevants com la salut mental i la higiene bucodental, fins a tallers pràctics com el de cuina sense gluten, tots els participants tenen l’oportunitat d’aprendre i gaudir alhora. A més, activitats com la risoteràpia i el tai-txí proporcionen un espai per a la relaxació i el benestar físic i emocional.

Gratuïtes i accessibles

Una característica destacada d’aquesta Quinzena és que totes les activitats, incloent-hi les conferències i els tallers, són gratuïtes. Això busca garantir que la salut i el benestar siguin accessibles per a tothom, independentment de la seva situació econòmica. No obstant això, és necessari reservar plaça amb antelació, ja que l’aforament pot ser limitat. La inscripció es pot fer trucant a un dels números de telèfon proporcionats durant les dates especificades i presentant la fitxa d’inscripció a la primera activitat a la qual s’assistirà.

Un espai per connectar i aprendre

Més enllà de les activitats en sí, la Quinzena de la Salut per a Gent Gran proporciona un espai per a la comunitat per connectar-se, compartir experiències i aprendre uns dels altres. Les conferències, a càrrec d’experts en diferents àmbits de la salut i el benestar, ofereixen una oportunitat única per obtenir informació rellevant i consells pràctics. Això es complementa amb els tallers pràctics, que permeten als participants posar en pràctica el que han après i descobrir noves habilitats i passions.

Una Celebració del Benestar i la Comunitat

La Quinzena de la Salut per a Gent Gran culmina amb una celebració especial de la comunitat i el benestar. Amb una actuació musical a càrrec de talent locals, l’esdeveniment de clausura brinda l’oportunitat de celebrar els èxits i les experiències compartides durant les dues setmanes anteriors. Aquesta clausura no només serveix com a final festiu, sinó també com a recordatori del valor de la salut i la comunitat en la vida dels residents dels barris de Sants-Montjuïc.

Amb aquestes activitats no només ofereix una àmplia gamma d’activitats per promoure el benestar físic, mental i emocional, sinó que també serveix com a testimoni del fort teixit comunitari que caracteritza els barris de Sants-Montjuïc. Amb un programa tan ric i variat, és indubtable que aquest esdeveniment seguirà sent un punt culminant en el calendari dels residents majors durant molts anys venidors.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%