Notícies

Per una plaça amable i jugable

todaymaig 2, 2024 29 10

Background
share close

La comunitat educativa de l’Institut Escola Arts ha alçat la veu per reclamar una transformació de la plaça Joan Corrades, situada al barri d’Hostafrancs, amb l’objectiu de convertir-la en un espai més adequat per a l’entorn educatiu, jugable i lúdic.

Des del mateix centre s’ha assenyalat la degradació que ha patit aquesta plaça pública i s’ha posat de manifest la necessitat urgent d’una renovació per tal de donar resposta a les necessitats de més de 700 famílies que s’hi aplegaran a partir de l’inici del proper curs.

A partir del curs vinent, la plaça Joan Corrades es convertirà en l’entrada i sortida del nou Institut Escola Arts, un projecte que reunificarà en un únic espai als estudiants que fins ara es trobaven dispersos en tres centres diferents: l’antic Joan Coromines, el Miquel Bleach i Sant Vicenç de Paül.

La decisió d’ubicar l’institut en aquesta plaça suposa un pas cap a la consolidació d’un entorn educatiu més integrat i cohesionat. No obstant això, la comunitat educativa també reconeix la importància de l’entorn físic en el qual els estudiants passen el seu temps, i és per això que demanen una reforma que no només afecti l’edifici escolar, sinó també l’espai públic que l’envolta.

La proposta de transformació de la plaça Joan Corrades busca crear un entorn més amable i apte per als més joves, integrant elements que fomentin el joc i l’aprenentatge. Aquesta renovació no només milloraria la qualitat de vida dels estudiants i les seves famílies, sinó que també podria tenir un impacte positiu en tot el barri d’Hostafrancs, generant un espai públic més segur, atractiu i inclusiu per a tota la comunitat.

La demanda de reforma en la plaça Joan Corrades no només és una crida a la millora de les instal·lacions educatives, sinó també un recordatori de la importància de crear entorns urbans que afavoreixin el desenvolupament integral dels nostres joves i que promoguin la cohesió social i la participació ciutadana.

Per signar el manifest premeu aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdNd3VWJApLZAxKQfq_D097Yrg17pXy4C4DGt0SQ9fedXfJw/viewform 

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%