ONA DE SANTS La ràdio de Sants-Montjuïc
Barcelona, 30 oct. — L’Ajuntament de Barcelona ha obert el termini per a la presentació de propostes per a la segona edició dels pressupostos participatius. Amb una inversió total de 30 milions d’euros per a projectes de millora urbana a tots els districtes de la ciutat, aquest procés de participació ciutadana pretén fomentar la implicació dels barcelonins i barcelonines en la presa de decisions sobre inversions públiques.
El regidor Lluís Rabell, en la presentació, va destacar l’objectiu de “fomentar la cultura participativa entre la ciutadania” a través de propostes presentades pels mateixos residents. Els projectes seleccionats es distribueixen en tres categories principals: millora de l’espai públic, millora d’equipaments municipals, i adquisició i rehabilitació de béns per a usos públics.
Els projectes poden comptar amb un pressupost mínim de 50.000 euros i fins a la meitat del pressupost assignat a cada districte, amb un límit màxim d’inversió que va de 2 milions d’euros a les Corts a 3,6 milions a Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Martí.
Calendari i fases de desenvolupament
El procés es desenvoluparà en sis fases:
En l’anterior edició van participar unes 70.000 persones, aprovant-se 76 projectes, dels quals el 95% ja estan en marxa o executats.
Written by: Àngel Lacoma
For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
Selecció Musical
00:00 - 09:00
09:00 - 10:30
Selecció Musical
10:30 - 11:00
Presentat per Ànnia Mir i Albert Reguant
11:00 - 12:00
Selecció Musical
12:00 - 20:00
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR
Post comments (0)