ONA DE SANTS La ràdio de Sants-Montjuïc
El barri de Sants s’acomiada del Forn Esplugues, una fleca amb 126 anys d’història que abaixarà la persiana per jubilació. El seu propietari, Jordi Suñé, ha anunciat que, en no haver-hi relleu generacional en la seva família, ha decidit traspassar el negoci a Miga Suave, una empresa de fleques i pastisseries amb seu a Mataró. Aquest canvi implicarà reformes tant a l’obrador com a la botiga, fet que comportarà la pèrdua de la seva essència original.
El tancament del Forn Esplugues se suma a altres recents de negocis històrics de Barcelona, com la papereria Conesa al carrer de Petritxol, que va tancar després de 75 anys, o la perfumeria Regia del passeig de Gràcia, amb gairebé un segle d’història i la pastisseria Kessler.
Aquesta tendència posa de manifest els reptes que afronten els comerços tradicionals davant la manca de relleu generacional i els canvis en el sector. La desaparició d’aquests establiments preocupa el veïnat, que veu com es perden espais emblemàtics que aporten identitat i cohesió als barris. Per això, tant comerciants com associacions veïnals fan una crida a les administracions perquè impulsin mesures de suport al comerç de proximitat i en preservin la seva història.
Font: TOT Barcelona
Written by: Àngel Lacoma
For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
Selecció Musical
21:00 - 22:00
20:00 - 21:00
22:00 - 00:00
Selecció Musical
00:00 - 11:00
En Diferit
11:00 - 12:00
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR
Post comments (0)