ONA DE SANTS La ràdio de Sants-Montjuïc
El Forn Esplugues, un establiment emblemàtic del barri de Sants amb 126 anys d’història, ha anunciat el seu tancament degut a la jubilació del seu propietari, Jordi Suñé Cortes. Tot i això, el forn no desapareixerà, ja que ha estat traspassat a l’empresa Miga Suave, dirigida per un forner artesà de renom, que mantindrà el nom i l’essència del negoci.
En un comunicat penjat a l’entrada de l’establiment, Suñé ha expressat el seu agraïment als clients: “Us vull agrair, en el meu nom i de la meva família, els 126 anys que heu estat al nostre costat”. El traspàs ha estat una sorpresa tant per als clients com per als treballadors, ja que l’anunci es va fer el mateix dia del tancament. No obstant això, s’ha assegurat que el nou propietari mantindrà l’equip actual i que es realitzaran reformes tant a la botiga com a l’obrador per actualitzar les instal·lacions.
Aquest tancament s’afegeix a una sèrie de clausures recents de comerços històrics a Barcelona. Al mateix carrer, la pastisseria Kessler també ha abaixat la persiana després de dècades de servei al barri, deixant un buit important en l’oferta tradicional de dolços i pastisseria artesana.
Malgrat aquests canvis, la continuïtat del nom i l’artesania del Forn Esplugues ofereix una esperança per a la preservació del patrimoni comercial i cultural del barri de Sants.
Written by: Àngel Lacoma
For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
Selecció Musical
21:00 - 22:00
20:00 - 21:00
22:00 - 00:00
Selecció Musical
00:00 - 11:00
En Diferit
11:00 - 12:00
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR
Post comments (0)