Societat

Novetats en el tancament del Forn Esplugues: es traspassat però mantindrà el nom i l’essència artesanal

todayfebrer 20, 2025 29

Background
share close

El Forn Esplugues, un establiment emblemàtic del barri de Sants amb 126 anys d’història, ha anunciat el seu tancament degut a la jubilació del seu propietari, Jordi Suñé Cortes. Tot i això, el forn no desapareixerà, ja que ha estat traspassat a l’empresa Miga Suave, dirigida per un forner artesà de renom, que mantindrà el nom i l’essència del negoci.

En un comunicat penjat a l’entrada de l’establiment, Suñé ha expressat el seu agraïment als clients: “Us vull agrair, en el meu nom i de la meva família, els 126 anys que heu estat al nostre costat”. El traspàs ha estat una sorpresa tant per als clients com per als treballadors, ja que l’anunci es va fer el mateix dia del tancament. No obstant això, s’ha assegurat que el nou propietari mantindrà l’equip actual i que es realitzaran reformes tant a la botiga com a l’obrador per actualitzar les instal·lacions.

Aquest tancament s’afegeix a una sèrie de clausures recents de comerços històrics a Barcelona. Al mateix carrer, la pastisseria Kessler també ha abaixat la persiana després de dècades de servei al barri, deixant un buit important en l’oferta tradicional de dolços i pastisseria artesana.

Malgrat aquests canvis, la continuïtat del nom i l’artesania del Forn Esplugues ofereix una esperança per a la preservació del patrimoni comercial i cultural del barri de Sants.

Written by: Àngel Lacoma

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies