Cultura

Festa de la Primavera 2024

todaymaig 2, 2024 26 5

Background
share close

El dissabte 11 de maig, Sants-Badal festejarà amb una jornada plena d’activitats per a tota la família. Des de les 10 del matí fins a la mitjanit, la rambla de Badal, entre els carrers de Pavia i d’Antoni de Capmany, serà l’escenari d’una festa que promet entreteniment i diversió per a tothom.

Les activitats començaran al matí amb una gran varietat d’exposicions i tallers. L’Associació de Veïns de Badal-Brasil-Bordeta presentarà l’exposició “Memòria de Barri”, una oportunitat única per conèixer la història i la vida del barri. A més, el Banc de Sang i Teixits i la Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs estaran presents amb taules informatives per conscienciar i informar a la comunitat.

Els amants de l’esport també tindran la seva dosi d’activitat amb un taller de boxa i informació del Centre de Serveis Socials Numància, així com tai-txí i una batucada energètica amb Tabalers de Sants. Per als més petits, La Guingueta de Jocs oferirà diversió i entreteniment al carrer, mentre que el servei Concilia organitzarà manualitats primaverals per despertar la creativitat dels més joves.

A la tarda, l’ambient festiu continuarà amb una exhibició d’arts marcials a càrrec del centre Won’s i mostres de ball i dansa a càrrec del Freestyle Dance Center, l’escola de dansa Gitza i l’Escola de Flamenc Raquel Alonso. Els concerts en viu també seran part destacada de la jornada, amb actuacions acústiques d’Arnau i Mia i la Soulet Small Band, així com una sessió de DJs a càrrec de Ana Koreana & DJ Cynthix per tancar la festa amb bona música i bon ambient.

Una de les activitats més destacades de la jornada serà el taller de pintura mural obert a tothom. Durant tot el dia, l’equip de Reskate, muralistes del barri de Sants, guiarà a petits i grans en la creació d’un mural comunitari. Amb grups de 10 persones per hora, aquest taller ofereix una oportunitat única per deixar la teva empremta artística al barri.

La festa del barri a Sants-Badal serà una jornada inoblidable plena d’activitats diverses i entretingudes. No et perdis aquesta oportunitat de celebrar i gaudir del teu barri amb la teva comunitat.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%