Cultura

“Les rutes del so” s’uneix al Dia de la Dona

todaymarç 3, 2024 22 4

Background
share close

Aquesta setmana, a Les Rutes del So d’Ona de Sants Montjuïc i Radio C66 Sant Antoni, dedicarà el seu espai al “Dia de la Dona”, una diada que se celebrarà arreu del món el proper divendres, 8 de març, destinada a reivindicar la lluita de la dona per millorar les seves condicions laborals, socials i polítiques.

Una celebració que va néixer l’any 1911, i que des del 1977 està reconeguda per l’Organització de les Nacions Unides. Des de Les Rutes del So també volem posar el nostre gra de sorra per la causa de la Dona, i ho farem oferint-vos una selecció de veus femenines d’arreu del planeta.

El programa aquest cop, estarà conduit per Ànnia Mir, amb guió i direcció
d’Albert Reguant.

Trobareu tota la informació del programa, i el podcast per poder-lo escoltar,
al seu propi bloc. http://lesrutesdelso.blogspot.com/ .

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%