Història

La Guàrdia Urbana de Barcelona impulsa campanya per la tinença responsable d’animals de companyia

todaymarç 29, 2024 39 1

Background
share close

La ciutat de Barcelona  comença una campanya dirigida per la Guàrdia Urbana per promoure la responsabilitat d’animals de companyia.

Aquesta iniciativa, que va començar dilluns darrer 25 de març i que s’estendrà fins el diumenge 31, coincideix estratègicament amb la temporada de Setmana Santa. El principal propòsit és abordar conductes que puguin alterar la convivència o deteriorar l’espai públic en relació amb la presència de mascotes. D’acord amb la informació proporcionada per l’Ajuntament de Barcelona, ​​els objectius generals d´aquesta campanya són múltiples:

  1.  Sensibilitzar la ciutadania: Es vol crear consciència entre els ciutadans sobre la importància d’adoptar comportaments cívics en relació amb la tinença d’animals de companyia, especialment gossos.
  2. Compliment de la normativa: La campanya té com a meta conscienciar els propietaris sobre la necessitat de complir amb la normativa vigent, posant èmfasi en les regulacions específiques per als gossos considerats potencialment perillosos.
  3. Verificació de sistemes de subjecció: Es duran a terme inspeccions per garantir que els animals estiguin degudament subjectes mitjançant sistemes adequats, com ara corretges o arnesos, al moment de ser trets a passejar.
  4.  Control del cens i identificació: Es verificarà que tots els animals de companyia estiguin degudament censats i identificats, prestant especial atenció als gossos.
  5. Compliment de normativa en transport públic: Es farà complir la normativa relacionada amb la presència de gossos al transport públic, assegurant que es respectin les regles establertes per garantir la comoditat i seguretat de tots els passatgers.
  6. Restriccions en àrees infantils i jardins: S’implementaran mesures per evitar la presència d’animals de companyia a parcs infantils i jardins freqüentats per nens. Aquests espais són especialment sensibles i requereixen un comportament responsable per part dels amos i cuidadors de mascotes.

La Guàrdia Urbana de Barcelona està desplegant recursos i esforços per garantir l’èxit d’aquesta campanya, que cerca promoure la convivència harmoniosa entre els ciutadans i les mascotes, així com el respecte per l’entorn urbà. 

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%