Notícies

Renovació integral a l’escola El Polvorí: una Inversió en el futur de l’educació

todaymarç 29, 2024 3

Background
share close

A principis d’aquest curs escolar, es va descobrir una situació preocupant en l’Escola El Polvorí; el pati estava notablement degradat. Amb voreres aixecades, instal·lacions obertes i un tancament exterior en mal estat, era evident que es necessitaven accions urgents per a garantir un entorn segur i adequat per als estudiants. Amb una resposta decisiva, durant les vacances de Nadal es va posar en marxa una intervenció integral que ha transformat radicalment aquest espai.

La inversió significativa del Consorci d’Educació de Barcelona, que ascendeix a més de 135.000 euros, ha estat clau per a aquesta renovació. Els resultats són palpables: el paviment exterior s’ha renovat completament, des de l’entrada del pati fins als accessos als dos edificis escolars, proporcionant una superfície segura i moderna. A més, les escales d’accés a l’edifici principal ara ofereixen una nova aparença i seguretat.

Un dels aspectes més destacats d’aquesta intervenció és la reconstrucció del mur exterior que estava malmès, reforçant així la seguretat i l’estètica de l’entorn escolar. A més, s’han dut a terme tasques de neteja, poda i desbrossada a tot el recinte, assegurant un entorn net i acollidor per als alumnes.

Dins del pati, s’han realitzat canvis significatius per a millorar l’experiència dels estudiants. S’ha creat una àrea específica per als més petits, amb una tanca delimitadora, sorral i jocs infantils. A més, s’ha introduït un jardí d’estada amb taules de pícnic i arbres plantats, oferint un espai verd i relaxant per a tota la comunitat escolar.

Els espais destinats a l’activitat esportiva també han rebut una atenció especial. Les porteries i cistelles de bàsquet s’han renovat, les línies esportives s’han repintat i s’ha proporcionat equipament per a la pràctica de vòlei, assegurant que els estudiants disposin d’instal·lacions adequades per a l’activitat física i l’esport.

Aquesta renovació no només respon a les necessitats físiques de l’escola, sinó que també té un impacte significatiu en la comunitat. Durant mesos, les famílies, els veïns i la direcció de l’escola havien expressat la seva preocupació per l’estat deteriorat de les instal·lacions, que també afectava la imatge de l’escola. Ara, amb aquestes millores, l’Escola El Polvorí pot presentar-se com un entorn educatiu modern i atractiu, cosa que pot tenir un impacte positiu en el nombre de matriculacions.

 

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%