Notícies

L’adéu de la pastisseria Kessler Galimany de Sants

todaymarç 31, 2024 76 3 4

Background
share close

Fundada el 1950, la Pastisseria Kessler Galimany ha estat durant dècades un dels pilars històrics i emblemàtics del carrer de Sants, a Barcelona. Amb una herència que s’origina amb els fundadors, Teresa Kessler i Josep Galimany, la pastisseria ha estat testimoni de moments importants en la vida del barri.

La història d’aquesta pastisseria comença amb el compromís i la passió del Josep Galimany, qui va deixar la seva feina com a carnisser per dedicar-se íntegrament al món de la pastisseria. El local, l’antic forn de Cal Pere Brut, es va convertir en la nova llar de la Kessler Galimany, una referència gastronòmica a Sants i a tot Barcelona. Amb el pas del temps, van obrir fins a tres altres botigues, consolidant encara més la seva presència al barri.

Però ara, després de set dècades de servei, la Pastisseria Kessler Galimany es prepara per tancar les seves portes. El Joan, fill dels fundadors, ha pres la difícil decisió d’acabar amb una tradició que ha estat part de la vida de tants veïns i clients. L’ofegament econòmic que experimenten els comerços locals, sumat a la falta de relleu generacional, ha fet molt de pes en la balança. És un adéu a una època, a una forma de vida i a una part important de la història del barri.

Tot i que la pastisseria de Sants ja no continuarà, el segell Kessler viurà a través del forn que un dels fills del Joan té a la Seu d’Urgell. És una manera de mantenir viva l’essència i el sabor d’una tradició que ha marcat generacions.

L’1 d’abril, en un simbòlic dilluns de Pasqua, la Pastisseria Kessler Galimany obrirà les seves portes per última vegada. Serà una jornada emotiva i diferent, plena de records i acomiadaments. Els clients, molts dels quals han crescut amb els xuixos de crema i les nates de la pastisseria, es congregaran per dir adeu al Joan, a la Montse i a tot l’equip que ha fet possible aquesta llegenda gastronòmica. La Montse, amb quasi 50 anys al servei de la pastisseria, descriu la Kessler Galimany com la seva segona llar, un lloc on ha après i crescut professionalment, i on ha compartit moments amb diverses generacions de clients.

Així, la Pastisseria Kessler Galimany tanca un capítol en la seva història, deixant darrere una empremta imborrable en el cor del carrer de Sants i en la memòria col·lectiva dels qui van tenir el plaer de gaudir dels seus dolços durant dècades.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Similar posts

Notícies

Millores i obres d’Estiu a Sants-Montjuïc

Aquest estiu, els barris de Sants-Montjuïc experimentaran una sèrie de millores gràcies a les obres en marxa a diversos carrers i places. L'estació de Sants, la plaça d'Espanya, l'eix Sants-Creu Coberta i el carrer de la Constitució seran els punts principals d'aquestes intervencions. L'època estival és el moment escollit per […]

todayjuliol 15, 2024 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%