Societat

XXXIII Aplec de la Sardana de Sants

todayabril 8, 2024 19 5

Background
share close

Aquest diumenge, 14 d’abril, el barri de Sants serà testimoni d’una de les tradicions més emblemàtiques de Catalunya: les sardanes. L’acte tindrà lloc als Jardins de la Rambla de Sants, a partir de les 10 del matí.

El 33è Aplec de la Sardana de Sants serà possible en 6 dies. El veïnat gaudirà d’una bona estona; gràcies a la presència de la cultura, tradició i l’ànima de fer barri. Des de les 10 del matí fins les 3 del migdia es realitzaran diverses activitats. Enguany aquesta festivitat es trasllada d’espai, duent-se a terme a la Rambla de Sants, i no a l’Espanya industrial; tal com havia estat sempre.

Des de l’Ona de Sants-Montjuïc hem tingut accés a una determinada informació sobre l’acte. S’ha informat que es comptarà amb la participació de les Cobles Principal del Llobregat, Mediterrània i Ciutat de Terrassa. Però no només això, també es farà un concurs de colles improvisades (màxim 8 colles).

Encara hi ha més, ja que el veïnat podrà passar-ho bé també amb un dinar autèntic: una arrosada popular, que ajudarà a recuperar les forces. Diuen que després de cantar, ballar i amb la presència d’un dia solejat; un dinar et recarrega fins i tot l’ànima. I així serà.

Fer barri és un acte d’amor. El nostre barri és testimoni cada dia de la nostra presència i vivències. Sovint anem com robots davant certes situacions; però amb actes com aquests tenim la gran oportunitat de posar cara als nostres veïns i compartir moments que sempre ens acompanyaran.

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%