Esports

Adrián Huertas triomfa en una emocionant carrera i aconsegueix la seva primera victòria a World Supersport

todaymarç 25, 2024 11

Background
share close

El pilot espanyol, Adrián Huertas, de l’equip Aruba.it Racing WorldSSP, finalment ha arribat al cim del podi al Campionat Mundial FIM Supersport.

Després d’una carrera emocionant al Circuit de Barcelona-Catalunya, Huertas va aconseguir convertir la seva segona pole position de la temporada en una merescuda victòria al Round Pirelli de Catalunya.

Huertas, amb el número 99, va liderar la carrera des dels primers compassos, mantenint a ratlla els seus rivals en una intensa batalla sobre l’asfalt català. Tot i la pressió de competidors com Can Oncu, de l’equip Kawasaki Puccetti Racing, que el va superar dues vegades, Huertas va demostrar la seva habilitat i determinació per mantenir-se a la davantera.

L’espanyol finalment va aconseguir obrir una bretxa amb Oncu, que es va haver de conformar amb el vuitè lloc al final de la cursa. Stefano Manzi (Pata Yamaha Ten Kate Racing) es va destacar com l’únic competidor capaç de seguir el ritme de Huertas, assegurant així el segon lloc al podi. Marcel Schroetter de l’MV Agusta Reparto Corse va completar el podi a la tercera posició.

Huertas ha fet història a Catalunya

El #99 es converteix en el 63è guanyador diferent a la categoria i el sisè més jove a aconseguir-ho, amb només 20 anys, set mesos i dos dies d’edat. A més, aquesta fita representa la 24a victòria de Ducati a WorldSSP, consolidant encara més el domini de la marca a la competició. 

Amb un gran somriure, Adrià va contestar a les preguntes dels mitjans de comunicació, entre els quals es trobava l’Ona de Sants. “Ha millorat força la sensació amb la goma utilitzada.  Conec més la moto i això fa que sigui més fort i amb millors sortides. Tot el que ha succeit avui només és l’inici d’una cosa que ve més forta”, declarava amb emoció. 

Guanyar no és fàcil

El camí sempre és difícil, i afortunadament l’Adrià ha tret grans lliçons que li ajudaran a millorar el seu dia a dia en l’àmbit personal i professional. “Guanyar a Supersport és més difícil perquè has de gestionar una cursa més llarga amb moltes emocions al cap. Guanyar aquí després de dos anys patint és increïble. Estic feliç d’estar al davant i guanyar, tenim el potencial per guanyar més carreres. He gestionat constantment les gomes per tal de tenir el mateix ritme. Crec que això és positiu de cara a la resta de temporada”, concloïa

Written by: Lourdes Tasies Cano

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
0%